Fraternidad-Muprespa organigrama

Organigrama de Fraternidad-Muprespa

CarlosAranda_1.jpg Nascut a Toledo (1951), és enginyer agrònom per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Agrònoms (Universitat Politècnica de Madrid) i llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia (Universitat Complutense de Madrid). Fins al seu nomenament tenia el càrrec de director general del Grupo TRAGSA, grup d'empreses públiques amb una mitjana de 20.000 treballadors i 1.500 milions de facturació en aquells anys.

Funcionari de l'Estat, ha exercit la seva carrera com a directiu en diferents destinacions de l'Administració d'Espanya i Europa: Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació; Institut de Relacions Agràries; FAO-ONU per a l'Agricultura i l'Alimentació; ambaixada d'Espanya a Roma; representació permanent d'Espanya davant de la Unió Europea a Brussel•les; Sotsdirecció General d'Industrialització i Comercialització Agroalimentària.

AnteroFdez.deLaMela_1_1.jpg Llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid.

El 1989 va ser nomenat director provincial a Valladolid de Mutua Rural de Previsión Social (MUTRAL). L'agost de 1998 va passar a exercir el càrrec de director adjunt del Departament d'Afiliació-Recaptació de Fraternidad a Madrid. El 2001 va ser nomenat director del Departament de Gestió de Xarxa de Fraternidad-Muprespa fins al seu posterior nomenament el 2011 com a director del Departament del Defensor del Mutualista.

El desembre de 2012 va ser nomenat secretari general de la mútua, càrrec que ocupa en l'actualitat.

EstebanMate_1.jpg Llicenciat en Ciències (Físiques) per la Universitat Autònoma de Madrid. A més, ha cursat el màster en Direcció Estratègica i Gestió de la Innovació per la Universitat Carlos III de Madrid, el postgrau en Gestió del Coneixement a la Universitat Oberta de Catalunya i el curs superior en Intel•ligència de Negoci de l'EOI, entre altres. En la seva trajectòria professional, malgrat la seva joventut —40 anys— ha liderat un dels grans projectes de la mútua, el Pla estratègic corporatiu, base de la nova filosofia i manera de treballar de Fraternidad-Muprespa, que li ha proporcionat una visió global de l'entitat que li permetrà promoure la innovació en la gestió de la mútua.

Inicia la seva carrera professional a Fraternidad-Muprespa el gener del 2003 i des de l'any 2007 ha exercit el càrrec de director del Departament d'Organització i Planificació.

El nomenament l'1 de juliol de 2015 com a subdirector general de Gestió, és fruit de la confiança que l'entitat ha dipositat en ell reconeixent el seu mèrit i apostant pel talent intern, professionalitat i experiència.

NataliaFdez.Laviada_1.jpg Llicenciada en Dret per la Universitat de Cantàbria.

Postgrau en Organització i Innovació en la Gestió d'Empreses per la Universitat de Cantàbria, ha ampliat la seva dilatada formació amb màsters en Formació i Seguretat Social, incloses les àrees de sistema jurídic espanyol; fiscalitat i economia en l'empresa; direcció, gestió i planificació de RH i RL; tècniques de gestió externa, comunicació i prevenció de riscos laborals.

En la seva trajectòria professional i malgrat la seva joventut, Fernández Laviada ha estat responsable de la gestió i formació de directius de Recursos Humans en nombroses empreses, així com de la supervisió de la cartera d'entitats líders nacionals i a escala mundial. Aspectes que la doten d'una àmplia visió i experiència sobre la realitat empresarial espanyola.

El juliol del 2011 és nomenada subdirectora general d'Organització i Xarxa, actualment ocupa el càrrec de subdirectora general de Prevenció, Qualitat i Comunicació.

PedroSerrera_1.jpg Enginyer superior de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Madrid (UPM). Certified Information Security Manager (CISM) per ISACA. Màster en Direcció Econòmica Financera pel Centre d'Estudis Financers (CEF).

Va ingressar en Fraternidad-Muprespa el 2002, i ha ocupat els càrrecs de director de Desenvolupament, director del Centre de Sistemes d'Informació (CIO) i, el gener del 2011 és nomenat subdirector general de Sistemes d'Informació, actualment ocupa el lloc de subdirector general de Sistemes d'Informació i Serveis.

La seva trajectòria professional ha estat lligada als sistemes d'informació, tant en empreses de consultoria i serveis professionals com en la mateixa mútua. També té experiència en gestió hospitalària. Nascut a Sevilla, és pare d'una nena i d'un nen.

¿Us ha resultat útil aquest contingut?
(reset)
¡Gràcies pel vostre vot!

Points: 0