Mi Frater Paciente ® Aplicación para dispositivos móviles

Mi Frater Paciente ® Aplicació per a dispositius mòbils

Fraternidad-Muprespa posa a disposició dels seus treballadors protegits l’app Mi Frater Paciente ®, una aplicació multidispositiu que porta als dispositius mòbils, tant tauletes com smartphones de les principals plataformes (iOS i Android), funcionalitats molt interessants per als nostres pacients, entre d’altres:

  • Consulta dels processos assistencials del pacient a Fraternidad-Muprespa.
  • Visualització d’imatges mèdiques de proves diagnòstiques realitzades.
  • Tramesa a Fraternidad-Muprespa de documentació relacionada amb el procés mèdic del pacient (comunicats mèdics, informes, justificants, etc.).
  • Consulta de les pròximes cites mèdiques del pacient en algun dels nostres centres assistencials.
  • Cercador de centres de Fraternidad-Muprespa, que permet localitzar el centre de la Mútua més proper a la ubicació del pacient.
  • Obtenció del certificat de retencions i ingressos a compte de l’IRPF, així com la consulta de la informació econòmica de les prestacions econòmiques percebudes.

Mi Frater Paciente
Mi Frater Paciente disponible a Apple Store
Mi Frater Paciente disponible a Google Play

Els nostres pacients poden consultar mitjançant la tauleta Apple iPad, amb la tauleta o l’smartphone Android o amb el telèfon Apple iPhone la relació dels processos assistencials que han tingut a Fraternidad-Muprespa, a més de visualitzar directament al dispositiu les imatges mèdiques de les RX realitzades,  els informes amb els resultats de les analítiques de sang, la medicació que va ser prescrita pel servei mèdic en cada consulta realitzada i molta més informació relacionada amb les assistències mèdiques rebudes als nostres centres.

L’aplicació disposa d’una zona d’accés lliure en la qual està disponible l’opció Xarxa de centres, que  posa a disposició dels nostres pacients una potent eina perquè puguin localitzar la ubicació del centre assistencial de Fraternidad-Muprespa més proper.

 

 

Descargas

Mi Frater Paciente ® está publicada en las tiendas de aplicaciones Google Play y Apple Store y su descarga es libre y gratuita. Puede descargarse la aplicación en los siguientes enlaces:

Solicitar clave de acceso

Para acceder a la zona privada de la aplicación es necesario que el usuario introduzca su número de N.I.F. o N.I.E. y su clave de acceso al Portal del Paciente de Fraternidad-Muprespa . En caso de que el paciente no disponga de clave de acceso, deberá solicitarla acudiendo en persona a cualquier centro asistencial u oficina administrativa de Fraternidad-Muprespa.

¿Us ha resultat útil aquest contingut?
(reset)
¡Gràcies pel vostre vot!

Points: 1